Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Nieuwbouw verhuren

Wilt u nieuwbouw verhuren? Bij de oplevering van uw nieuwbouwwoning of nieuwbouwcomplex wilt u dat alle woningen zijn verhuurd. Lemon Suites biedt gespecialiseerde verhuurondersteuning bij nieuwbouw verhuren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw nieuwbouwproject wordt voorzien van een betrouwbare huurder.

Wilt u meer informatie?
Over nieuwbouw verhuren via Lemon Suites

Nieuwbouw verhuren met Lemon Suites

Een verhuurtraject van een nieuwbouwproject verloopt anders dan bij bestaande woningbouw. Een nieuwbouwwoning verhuren vergt meer kennis van de markt, inspanning en marketingkennis. Een bezichtiging plannen is niet altijd mogelijk en duidelijk beeldmateriaal niet altijd voorhanden. Lemon Suites helpt u om uw woning goed in de markt te zetten en potentiële huurders enthousiaste te maken voor de woning. Dit doen wij onder andere door het verzorgen van impressies. Op deze manier brengen wij uw nieuwbouwwoning goed in beeld. Met als doel uw nieuwbouw verhuren aan de perfecte huurder(s).

Uw nieuwbouw verhuren in 5 stappen

Uw nieuwbouw verhuren uit handen geven? Wij nemen het graag van u over, wij zullen het hele nieuwbouw verhuurproces van u overnemen. Het verhuurproces van Lemon Suites die gehanteerd wordt bij het verhuren van nieuwbouw bestaat uit 5 eenvoudige en duidelijke stappen.

  1. Woning op de markt brengen
  2. Slimme software: onze software verzamelt alle specifieke wensen en behoeften van potentiële huurders. Aan de hand van een streng selectieproces brengt deze software vraag en aanbod bij elkaar.
    Betrokken team: we stellen een betrokken team samen dat past bij de desbetreffende woning of het complex. Dit team zal uiteindelijk de huurders persoonlijk begeleiden in het verhuurtraject.
  3. Match! Er ontstaat een match tussen vraag en aanbod. Het systeem heeft de perfecte huurder gevonden voor de woning.
  4. Persoonlijke begeleiding: het team dat betrokken is bij deze woning neemt het vanaf hier over en begeleidt de potentiële huurder verder in het verhuurtraject.
  5. Droomwoning: de huurder heeft haar of zijn droomwoning gevonden en de benodigde documenten ondertekend, in samenwerking met het team van Lemon Suites. Niets staat het ultieme woongeluk nog in de weg.

We zorgen ervoor dat uw nieuwbouwproject de juiste presentatie en promotie ontvangt om de markt op de beste manier te kunnen betreden. Om uw nieuwbouw te verhuren start ons verhuurproces hierboven bij het op de markt brengen. Wij zullen uw vastgoed online in de markt gaan brengen, zodat uw nieuwbouwproject optimaal zichtbaar gaat zijn onder de potentiële huurders. Dit doen we door uw vastgoed onder ander aan te bieden op aantoonbare platforms als: Van Santvoort Makelaars, Funda, Pararius en Huurwoningen.nl.

Nieuwbouw verhuren én beheren

Naast dat wij uw nieuwbouw verhuren, is het ook mogelijk om bestaande bouw te verhuren via Lemon Suites. Een andere optie is om uw totale vastgoedbeheer over te dragen aan Lemon Suites. Wij zullen in dat geval alle primaire en ondersteunende diensten volledig voor u verzorgen met betrekking tot het beheer van uw vastgoed. Terwijl u geniet van uw rendement, ontzorgen wij u volledig met een breed aanbod van beheerdiensten.

Meer informatie over nieuwbouw verhuren

Bezit u een of meerdere nieuwbouwprojecten en wilt u deze graag verhuren aan betrouwbare huurders? De specialisten van Lemon Suites komen graag vrijblijvend met u in contact, over het verhuren van uw nieuwbouwproject(en). Neem contact op of laat uw gegevens achter zodat we zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.