Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Commercieel vastgoedbeheer

Heeft u er onlangs aan gedacht om uw commercieel vastgoedbeheer uit te besteden? Hier springen wij van Lemon Suites graag op in. We beschikken namelijk over een totaalpakket waarin alle primaire en ondersteunende diensten zijn opgenomen om u volledig te ontzorgen. Op deze manier is uw vastgoedportefeuille 24 uur per dag in goede handen. Een onderdeel van het totaalpakket vastgoedbeheer wat Lemon Suites biedt is het commercieel vastgoedbeheer.

Hoe dat werkt totaal ontzorgen commercieel vastgoedbeheer?

Dit leggen wij u graag uit. De professionals van Lemon Suites informeren u graag over commercieel vastgoedbeheer. Heeft u andere vragen over de mogelijkheden van ons totaalpakket? Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over commercieel vastgoedbeheer?
Wij helpen u graag verder

Commercieel vastgoedbeheer met Lemon Suites

Als wij uw vastgoedobjecten gaan beheren is een onderdeel van deze service het verzorgen van uw commercieel vastgoedbeheer. Lees hieronder wat dit inhoudt:

Promoten van uw woning(en) onder potentiële huurders;

  1. Adviseren en bepalen van de huurprijzen (met inachtneming van geldende regelgeving van de huurcommissie);
  2. Selecteren van betrouwbare huurders;
  3. Uitvoeren van een zogeheten ‘huurderscheck’;
  4. Verzorgen van bezichtigingen;
  5. Contact onderhouden met huurder, vastgoedeigenaar en eventuele VVE’s;
  6. Toezien op naleving huurcontract;
  7. Totale ontzorging door Lemon Suites

Totaalpakket vastgoedbeheer Lemon Suites

Het totaalpakket van Lemon Suites is natuurlijk breder dan alleen commercieel vastgoedbeheer. Administratief vastgoedbeheer en technisch vastgoedbeheer zijn ook in het totaalpakket opgenomen. Het bijzondere aan deze volledige dienst is dat wij de volledige controle over uw vastgoed hebben en niet voor onwenselijke verrassingen komen te staan. Dit is een belangrijk voordeel van alles in eigen beheer hebben.

Onze professionele en efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat we tijd besparen en omdat we u hoog in het vaandel hebben staan investeren we die tijd weer in persoonlijke aandacht voor u en uw huurders. Dat is wat Lemon Suites écht onderscheidend maakt!

Natuurlijk is commercieel vastgoedbeheer niet de enige service die we bieden. Lemon Suites biedt meer relevante vastgoed services. Het is ook mogelijk om storingen en reparaties per woning af te kopen. Hiermee worden problemen in de woningen van uw huurders snel en goed verholpen.