Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Verhuurmakelaar

U overweegt een verhuurmakelaar in te schakelen? Dan is het van belang dat u een betrouwbare huurder vindt en Lemon Suites helpt u graag daarbij. Wij zijn de persoonlijke verhuurmakelaar die u helpt met het verhuur van uw woningen. Tijdelijk of voor een langere periode.

Meer informatie
over de verhuurmakelaars van Lemon Suites

Verhuurmakelaar Lemon Suites

Bij Lemon Suites kunt u terecht voor het verhuur van alle soorten woonruimten. Als uw persoonlijke verhuurmakelaar ontzorgen wij u volledig met behulp van onze verhuurmogelijkheden. Lemon Suites is namelijk de specialist op het gebied van verhuur en beheer. Onze mogelijkheden op een rijtje:

  1. Beheer en verhuur
  2. Verhuur

Stappenplan woning verhuren

Als verhuurmakelaar werken we volgens een helder stappenplan.

1. In gesprek met Lemon Suites

In een vrijblijvend gesprek met uw verhuurmakelaar Lemon Suites gaan we samen met u bespreken wat de wensen zijn met betrekking tot de verhuurbare eenheid. We doorlopen samen met u alle mogelijkheden en geven u persoonlijk advies over de huurprijs en de huidige markt.

2. Wij vinden voor u een huurder

Wij als verhuurmakelaar verzorgen voor u de commerciële en marketinguitingen. De woning wordt onder andere te huur aangeboden op zowel onze website als die van Van Santvoort Makelaars, Funda, Pararius en Huurwoningen.nl. Daarnaast gaan we in onze database op zoek naar een potentiële huurder die past bij uw wensen.

3. Match gevonden!

Er ontstaat een match tussen vraag en aanbod. We hebben de ideale huurder gevonden die voldoet aan uw wensen.

4. Persoonlijke begeleiding

De potentiële huurder gaat met één van onze verhuurmakelaars de woning bezichtigen. Tevens wordt de huurder door ons uitgebreid gescreend. Voldoet de huurder aan alle eisen? Dan brengen wij de kandidaat met u in contact en nemen we alle voorwaarden samen door.

5. Akkoord

Wanneer u de huurder akkoord bevonden heeft, gaan wij de huurovereenkomst in orde maken. Wij faciliteren de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. Via een digitale rapportage ontvangt u van ons de definitieve vastlegging.

Woning verhuren via verhuurmakelaar Lemon Suites

Wij als ervaren verhuurmakelaar helpen u graag bij het vinden van de juiste huurder voor uw woning(en). Wilt u meer informatie over onze persoonlijke aanpak of wilt u direct in contact komen met een van onze verhuurmakelaars? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat uw gegevens achter in het formulier, wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt benaderd door onze verhuurmakelaar.