Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Formulieren

Medehuurderschap

Dit formulier is bedoeld voor huurders die iemand willen toevoegen aan de huurovereenkomst. De toekenning van een medehuurder betekent dat beide huurders gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het nakomen van de verplichtingen én dezelfde rechten hebben. De medehuurder wordt getoetst aan de inschrijvingscriteria alvorens deze wordt geaccepteerd als medehuurder. Wij verzoeken u dit formulier volledig in te vullen, de gevraagde gegevens aan te leveren en voor akkoord te ondertekenen en op te sturen naar Lemon Suites, t.a.v. contractadministratie. U kunt dit formulier hier in PDF formaat downloaden. Om een PDF-bestand te bekijken moet u Acrobat Reader geïnstalleerd hebben.

Aanvraagformulier naamswijziging huurovereenkomst

Dit formulier is bedoeld als de huurovereenkomst op naam staat van twee huurders en als één van beide huurders komt te overlijden en de medehuurder de huurovereenkomst wenst te continueren. Dit formulier is tevens bedoeld voor huurders die gaan trouwen of in geval van een geregistreerd partnerschap. Wij verzoeken u dit formulier volledig in te vullen, de gevraagde gegevens aan te leveren en voor akkoord te ondertekenen en op te sturen naar Lemon Suites, t.a.v. contractadministratie. U kunt dit formulier hier in PDF formaat downloaden. Om een PDF-bestand te bekijken moet u Acrobat Reader geïnstalleerd hebben.

Aanvraagformulier toevoeging, veranderingen en verbouwingen

Dit formulier is bedoeld voor het aanvragen van toestemming voor huurders die grote veranderingen aan het gehuurde willen aanbrengen, zowel in als aan de buitenzijde van de woning.

Dit zijn veranderingen van meer blijvende aard en welke slechts door het maken van noemenswaardige kosten in de oorspronkelijke staat kunnen worden teruggebracht.

Voorbeelden hiervan zijn: een andere keuken, een nieuwe badkamer, het plaatsen van binnenwanden, het vervangen van binnendeuren en dergelijke) of het omtimmeren van radiatoren.

Wij verzoeken u dit formulier volledig in te vullen, de gevraagde gegevens aan te leveren en voor akkoord te ondertekenen en op te sturen naar Lemon Suites t.a.v. technisch management of per mail naar home@lemonsuites.nl. U kunt dit formulier hier in PDF formaat downloaden. Om een PDF-bestand te bekijken moet u acrobat reader geïnstalleerd hebben.

Meldformulier overlast

Idien u overlast ervaart van uw buren behoort u eerst zelf contact op te nemen met uw buren. Vaak is de veroorzaker zich niet bewust van het feit dat hij/zij overlast veroorzaakt. Wanneer u niet in staat bent gezamenlijk met uw buren tot een oplossing te komen, verzoeken wij u dit formulier in te vullen.

 

 

Brochures

Huurwijzer

Gefeliciteerd! U bent de gelukkige bewoner van een Lemon Suites-huurwoning. Wij hopen dat u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwe woning en dat u er een gelukkige tijd hebt. In de Huurwijzer vindt u informatie over het onderhoud, handige technische tips en alle andere zaken die te maken hebben met uw woning.

U kunt de Huurwijzer downloaden via deze link.

Uw huurovereenkomst opgezegd, hoe nu verder?

U heeft uw huur opgezegd? Dat vinden wij erg jammer. Maar natuurlijk willen wij u namens het team van Lemon Suites bedanken voor de tijd bij ons. Wij hebben er alles aan gedaan om u thuis te laten voelen en hopelijk heeft u dit ook zo ervaren. Voordat u gaat verhuizen hebben wij de laatste puntjes voor u op een rijtje gezet in deze brochure, zodat we samen alles netjes af kunnen ronden.

U kunt de brochure ‘Uw huurovereenkomst opgezegd, hoe nu verder?’ via deze link downloaden.

Lemon Suites app

Lemon Suites heeft een unieke app ontworpen die bewoners binnen enkele seconden in contact brengt met de juiste (onderhouds)partijen: de Lemon Suites App . Een reparatie melden binnen 20 seconden, 24 uur per dag een vraag stellen en geen last hebben van wachtenden in een (telefoon)rij. Het is allemaal mogelijk met deze nieuwe app. Korte lijnen, transparantie en duidelijkheid: de app zorgt voor optimale bewonerscommunicatie waarbij gebruiksgemak voor de bewoners bovenaan staan. Lees hier meer in onze flyer.