Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Vastgoedbeheer

Heeft u er al eens aan gedacht om uw vastgoedbeheer uit handen te geven? Wij van Lemon Suites begrijpen dat betrouwbaarheid en expertise daarin een grote rol spelen. Daarom hebben we een speciaal vastgoed beheer totaalpakket ontwikkeld met onze integrale werkwijze waar aandacht voor het vastgoed en de huurder centraal staan. Dankzij dit pakket beschikken wij van Lemon Suites over alle primaire en ondersteunende diensten om uw vastgoedbeheer volledig uit handen te nemen.

Vastgoedbeheer met Lemon Suites

Lemon Suites gaat met de tijd mee, daarom is ons modern beheersysteem zo ontwikkeld dat u in één oogopslag beschikt over de meest actuele status van uw vastgoed. Vastgoedbeheer was nog nooit zo makkelijk, overzichtelijk en snel!

Wanneer wij uw vastgoedobjecten beheren omvat dit de volgende zaken:

Administratief vastgoedbeheer
Op zoek naar een betrouwbare partij voor uw administratief vastgoedbeheer?
Technisch vastgoedbeheer
Laat u ontzorgen op het gebied van technisch vastgoedbeheer
Commercieel vastgoedbeheer
Uw commercieel vastgoedbeheer uitbesteden?

Administratief vastgoedbeheer

U bent vastgoed eigenaar en al een tijdje op zoek naar een betrouwbare partij voor uw administratief vastgoedbeheer? Dan zit u bij Lemon Suites goed! Onze oplossing voor uw vastgoedbeheer is namelijk het totaalpakket wat wij bieden. Hierdoor kunt u wanneer het zo ver is zorgeloos genieten van uw rendement. Tot die tijd helpen wij u, want ons vastgoedbeheer bevat een breed scala aan diensten. Een onderdeel hiervan is het administratief vastgoedbeheer.

Technisch vastgoedbeheer

Bij Lemon Suites heeft u de mogelijkheid uw technisch vastgoedbeheer onder te brengen. Vraagt u zich af hoe wij dit mogelijk maken? Lemon Suites biedt met haar vastgoedbeheer één totaalpakket aan met alle primaire en ondersteunende diensten. Een onderdeel van dit totaalpakket is technisch vastgoedbeheer. Hiermee kunnen we u totaal ontzorgen en u kunt alvast dagdromen als vastgoed eigenaar van het zorgeloos genieten van uw rendement.

Commercieel vastgoedbeheer

Heeft u er onlangs aan gedacht om uw commercieel vastgoedbeheer uit te besteden? Hier springen wij van Lemon Suites graag op in. We beschikken namelijk over een totaalpakket waarin alle primaire en ondersteunende diensten zijn opgenomen om u volledig te ontzorgen. Op deze manier is uw vastgoedportefeuille 24 uur per dag in goede handen. Een onderdeel van het totaalpakket vastgoedbeheer wat Lemon Suites biedt is het commercieel vastgoedbeheer.

Verhuur is onderdeel van ons vastgoedbeheer

Wanneer wij uw vastgoedbeheer verzorgen nemen wij in de meeste gevallen ook de verhuur van uw vastgoed voor onze rekening. De verhuurmakelaars van Lemon Suites begeleiden u in het volledige verhuurtraject. Dit doen wij middels een integrale werkwijze, met slimme software, betrokken projectteams en een uitgebreid kandidatenbestand. Zo vinden wij voor u de perfecte match die voldoet aan uw wensen.

Ons portfolio

We vinden het leuk om u te ontmoeten! Misschien bent u geïnteresseerd in onze eerdere projecten, of bent u momenteel op zoek naar een woning en wilt u meer weten over onze toekomstige projecten.

Ons portfolio
Benieuwd naar ons portfolio