Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Vastgoedbeheer

Heeft u er al eens aan gedacht om uw vastgoedbeheer uit handen te geven? Wij van Lemon Suites begrijpen dat betrouwbaarheid en expertise daarin een grote rol spelen. Daarom hebben we een speciaal vastgoed beheer totaalpakket ontwikkeld met onze integrale werkwijze waar aandacht voor het vastgoed en de huurder centraal staan. Dankzij dit pakket beschikken wij van Lemon Suites over alle primaire en ondersteunende diensten om uw vastgoedbeheer volledig uit handen te nemen.

 

Kunnen wij u helpen met uw vastgoedbeheer?
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden

Vastgoedbeheer met Lemon Suites

Lemon Suites gaat met de tijd mee, daarom is ons modern beheersysteem zo ontwikkeld dat u in één oogopslag beschikt over de meest actuele status van uw vastgoed. Vastgoedbeheer was nog nooit zo makkelijk, overzichtelijk en snel!

Wanneer wij u vastgoedobjecten beheren omvat dit de volgende zaken:

Verhuur is onderdeel van ons vastgoedbeheer

Wanneer wij uw vastgoedbeheer verzorgen nemen wij ook automatisch de verhuur van uw vastgoed voor onze rekening. De verhuurmakelaars van Lemon Suites begeleiden u in het volledige verhuurtraject. Dit doen wij middels een integrale werkwijze, met slimme software, betrokken projectteams en een uitgebreid kandidatenbestand. Zo vinden wij voor u de perfecte match die voldoet aan uw wensen.

Wilt u vrijblijvend advies op maat ontvangen? Laat uw gegevens dan achter

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]