Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Over Lemon Suites

Wij zijn Lemon Suites, een full service dienstverlener die vastgoedeigenaren én huurders ontzorgt in het hele traject van verhuur tot en met beheer. Een woning (ver)huren is bij ons een feestje: we houden het graag simpel, duidelijk én persoonlijk!

Lemon Suites brengt vraag en aanbod bij elkaar

Wij van Lemon Suites staan klaar voor vastgoedeigenaren die het beheren van vastgoed en/of verhuur uit handen willen geven. Maar ook voor huurders die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Wij spelen in op specifieke woonwensen en behoeften. We zijn bedreven in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Dit doen we d.m.v. betrokken projectteams en slimme software.

We zijn onderscheidend van anderen vanwege ons totaalpakket en een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Dit betekent dat wij alle primaire en ondersteunende diensten in eigen beheer hebben. Hierdoor ontzorgen wij onze klanten totaal. Alles wat u nodig heeft is onder 1 dak ondergebracht bij Lemon Suites!

Lemon Suites voor vastgoedeigenaren

Wij nemen werk uit handen van vastgoedbeleggers. Ongeacht of het gaat om het verhuur of het beheer van vastgoed. Onze jarenlange ervaring en expertise op de (regionale) woningmarkt verzekert u van een beter rendement. Met onze persoonlijke betrokkenheid, onze kennis en het feit dat we alle diensten in eigen beheer hebben, maken we écht het verschil en dit merkt u!

Korte uitleg Lemon Suites totaalpakket

Met een uitgebreide database van woningzoekende vinden wij in no-time een duurzame huurder voor uw woning. Daarnaast zorgt ons modern beheersysteem voor een optimaal administratief, technisch en commercieel beheer van uw woning waarbij u te allen tijde in één oogopslag beschikt over de meest actuele status. Wij bieden tevens de mogelijkheid om storingen en reparatieverzoeken van woningen af te kopen voor een scherp tarief.

Dit is de inhoud van ons totaalpakket

Vastgoedbeheer:
  • Administratief beheer
  • Technisch beheer
  • Commercieel beheer
Verhuur:
  • Woning verhuur
  • Nieuwbouw verhuur

Lemon Suites voor huurders

Op zoek naar een huurwoning? Lemon Suites beschikt over een divers aanbod van huurwoningen, appartementen, kamers en studio’s. Wij houden u dagelijks op de hoogte van het meest actuele aanbod huurwoningen.

Over Lemon Suites

Lemon Suites is ontstaan uit een samenwerking Van Santvoort Makelaars & BanBouw, twee gerenommeerde marktpartijen. Samen beschikken zij over tientallen jaren ervaring in het succesvol verhuren en beheren van vastgoed. Door de expertises te bundelen is Lemon Suites in staat om op een efficiënte en daadkrachtige manier een totaaloplossing te bieden voor vastgoedeigenaren. Met een nieuwe en verfrissende werkwijze maakt Lemon Suites de juiste match tussen verhuurder en huurder. Bovendien is uw vastgoed in betrouwbare en vakkundige handen! Vanuit onze vestiging in Eindhoven bemiddelen wij in verhuur en beheer van woningen in voornamelijk de regio Zuidoost-Brabant. Wij gaan op zoek naar de match tussen tevreden huurders en verhuurders. Lemon Suites verhuurt in elk segment omdat ze beschikt over een uitgebreid netwerk en een ruime database van woningzoekenden. Van kamer tot villa, in stad en dorp.