Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Woning huren

Wil je een woning huren? Bij Lemon Suites ben je aan het juiste adres voor een woning huren. Wij hebben een divers aanbod van huurwoningen, appartementen, kamers en studio’s. Wij streven er naar om zo snel mogelijk een geschikte huurwoning voor je te vinden. Om dit te kunnen realiseren adviseren wij je om jezelf in te schrijven bij Lemon Suites via ons inschrijfformulier. Zo word je direct op de hoogte gesteld wanneer huurwoningen beschikbaar zijn die voldoen aan je wensen. Een actuele aanbod van woning huren vind je via onderstaande zoekfunctie.

 

Zoek in ons aanbod

Plaatsnaam
Straal
Woningtype
Aantal kamers
Prijs vanaf
Prijs tot
{{filteredItems().length}} resultaten
Lijst
Kaart
  • ,- {{toAbbreviation(object.rent_condition)}}
    Van € ,- tot €,- {{toAbbreviation(object.rent_condition)}}
  • Van ㎡ tot
  • kamers
    tot kamers
    kamers
  • Beschikbaar vanaf: {{object.available_date}}
Geen woningen gevonden die voldoen aan de filter(s)
Wil je een seintje ontvangen zodra er aanbod is dat bij jouw wensen past?
Laat dan hieronder je gegevens achter!
Je hebt deze wensen gekozen:
Plaatsnaam:
{{mainFilters.searchCityname}}
Radius:
{{mainFilters.radius}}
Prijs vanaf:
€ {{mainFilters.priceFrom}},-
Prijs tot:
€ {{mainFilters.priceUpTo}},-
Type:
{{selectedType}}
Bouwjaar:
{{selectedConstructionYear}}
Oppervlakte:
{{selectedLivingSpace}}㎡
Aantal kamers:
{{selectedRoomCount}} of meer
Status:
{{selectedStatus}}

Woning huren met Lemon Suites

Een woning huren bij Lemon Suites is een feestje. Wij willen het huren van een woning zo gemakkelijk mogelijk houden voor je. Een geschikte woning huren  naar je eigen wensen is namelijk al moeilijk genoeg omdat er in de woningmarkt momenteel een woning schaarste heerst. Alleen al daarom bieden we u al een goede toegevoegde waarde, Lemon Suites beschikt namelijk te allen tijde over het laatste aanbod huurwoning in Nederland. Wil je een woning huren via ons? Dan doorlopen we samen de volgende stappen:

Aanbod huurwoningen Lemon Suites

Lemon Suites heeft het meest actuele aanbod huurwoningen, kamers, appartementen en studio’s. Je bent hiermee altijd op de hoogte zodra er een nieuwe woning beschikbaar komt om te huren. Bij Lemon Suites kunt u onder andere een woning huren in de regio Arnhem, Deventer, Doetinchem, Eersel, Eindhoven, Geldrop, Roermond, Helmond, Waalwijk en Zeist.

Contact voor een woning huren

Heeft u in het ons actuele aanbod een woning gezien die u zou willen huren en wilt u weten of dat u in aanmerking komt om deze woning te huren. Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op of reageer direct op een van deze woningen. Wij zullen in het vervolg zo snel mogelijk contact met je opnemen om je te voorzien van extra informatie over deze woning en het vervolgtraject.

Schrijf u direct in als woningzoekende!
Huurders vinden bij ons gegarandeerd zo snel mogelijk een geschikte huurwoning.