Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Administratief vastgoedbeheer

U bent vastgoed eigenaar en al een tijdje op zoek naar een betrouwbare partij voor uw administratief vastgoedbeheer? Dan zit u bij Lemon Suites goed! Onze oplossing voor uw vastgoedbeheer is namelijk het totaalpakket wat wij bieden. Hierdoor kunt u wanneer het zo ver is zorgeloos genieten van uw rendement. Tot die tijd helpen wij u, want ons vastgoedbeheer bevat een breed scala aan diensten. Een onderdeel hiervan is het administratief vastgoedbeheer.

Wilt u meer informatie over administratief vastgoedbeheer?
Wij helpen u graag verder

Administratief vastgoedbeheer uitbesteden

Het beheren van vastgoed administratie kan een grote klus zijn die veel tijd kost, die u liever anders gebruikt. Daarom hebben wij administratief vastgoedbeheer als dienst opgenomen in ons totaal pakket. Wilt u hier meer over weten? Bel dan direct met een van onze medewerkers, wij leggen het u tot in de puntjes uit.

Administratief vastgoedbeheer Lemon Suites

Wanneer wij uw vastgoedobjecten beheren, dan is administratief vastgoedbeheer daar een belangrijk onderdeel van. Dit kunt u van ons verwachten:

  • Incasseren van huren en bijkomende financiële afhandeling;
  • Verzorgen maandelijkse administratieve huurafrekening aan eigenaar;
  • Bankrekeningbeheer het verrichten van betalingen met toestemming van vastgoedeigenaar;
  • Bewaken van betalingen, huurachterstanden, bankgaranties en/of waarborgsommen;
  • Verzorgen van aanmaningen en een volledig incassotraject tot en met de inschakeling van gerechtsdeurwaarder (aangesloten bij AFN-incassobureau);
  • Verzorgen van huurverhogingen (incl. schriftelijke kennisgevingen hiervan);
  • Verzorgen van eindafrekening bij beëindigen van de huurovereenkomst;
  • Het bewaken van expiratie- en prolongatiedata van huurovereenkomsten;
  • Inzicht bieden in de vastgoedportefeuille en huurafrekening via een eigenarenportaal;
  • Administreren en verrekenen van voorschotten en kosten van diensten en service aangelegenheden.

Totale ontzorging door Lemon Suites

Wanneer Lemon Suites uw vastgoed beheert, verzorgen wij naast administratief vastgoedbeheer ook het technisch vastgoedbeheer en commercieel vastgoedbeheer. Dat klinkt nogal veel, maar niet voor ons. Wij hebben hiervoor speciaal één totaalpakket voor ontwikkeld waarmee we de volledige controle houden over uw vastgoed. Op deze manier besparen wij samen tijd en geld voor u! Lemon Suites heeft zo meer persoonlijke aandacht voor u en uw huurders. Dat maakt Lemon Suites onderscheidend ten opzichte van de rest van de markt!

Behalve administratief vastgoedbeheer kunnen wij als dienst tegen een scherp tarief de opvolging van storingen en reparaties afkopen. Dan zijn u en uw huurders altijd verzekerd van een snelle en adequate opvolging. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!