Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Woning verhuren

Wilt u een appartement of woning verhuren? Uw vastgoed is bij Lemon Suites in juiste handen. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring in de woningverhuur en zijn allen geregistreerd (kandidaat) NVM-makelaar. Wij zorgen voor de juiste begeleiding en de beste match met huurders.

Uw woning verhuren met Lemon Suites

Een woning verhuren is een complexe bezigheid. Het vergt tijd en een goede screening om de juiste (duurzame) huurder te vinden op korte termijn. De verhuurmakelaars van Lemon Suites begeleiden u als verhuurder volledig in dit traject. Wij beschikken over een uitgebreid bestand met kandidaten die op zoek zijn naar een huurwoning en daarnaast zullen wij bij akkoord uw woning beschikbaar stellen aan o.a. onderstaande platformen:

 • Van Santvoort Makelaars
 • Funda
 • Pararius
 • Huurwoningen.nl

Middels een integrale werkwijze, met onder andere slimme software en betrokken projectteams vinden wij voor u de juiste huurder die voldoet aan uw wensen. Lemon Suites verhuurt voor particulieren, kleine- en grote beleggingsmaatschappijen.

Verhuurmakelaar

U overweegt een verhuurmakelaar in te schakelen? Dan is het van belang dat u een betrouwbare huurder vindt en Lemon Suites helpt u graag daarbij. Wij zijn de persoonlijke verhuurmakelaar die u helpt met het verhuur van uw woningen. Bij Lemon Suites kunt u terecht voor het verhuur van alle soorten woonruimten. Als uw persoonlijke verhuurmakelaar ontzorgen wij u volledig met behulp van onze verhuurmogelijkheden.

U overweegt een verhuurmakelaar in te schakelen?
Wij helpen u hier graag bij

Nieuwbouw verhuren

Bij de oplevering van uw nieuwbouwwoning of nieuwbouwcomplex wilt u dat alle woningen zijn verhuurd. Lemon Suites biedt gespecialiseerde verhuurondersteuning bij nieuwbouw verhuren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw nieuwbouwproject wordt voorzien van een betrouwbare huurder.

Wilt u nieuwbouw verhuren?
Wij bieden gespecialiseerde verhuurondersteuning

Woning verhuren in 5 stappen

Uw woning verhuren wij middels 5 duidelijke stappen. Wij houden het verhuren van uw woning graag eenvoudig en transparant. Lemon Suites hanteert 5 stappen om uw woning te verhuren aan de verhuurder die voldoet aan uw wensen.

 1. Woning op de markt brengen
 2. Slimme software: onze software verzamelt alle specifieke wensen en behoeften van potentiële huurders. Aan de hand van een streng selectieproces brengt deze software vraag en aanbod bij elkaar.
  Betrokken team: we stellen een betrokken team samen dat past bij de desbetreffende woning of het complex. Dit team zal uiteindelijk de huurders persoonlijk begeleiden in het verhuurtraject.
 3. Match! Er ontstaat een match tussen vraag en aanbod. Het systeem heeft de perfecte huurder gevonden voor de woning.
 4. Persoonlijke begeleiding: het team dat betrokken is bij deze woning neemt het vanaf hier over en begeleidt de potentiële huurder verder in het verhuurtraject.
 5. Droomwoning: de huurder heeft haar of zijn droomwoning gevonden en de benodigde documenten ondertekend, in samenwerking met het team van Lemon Suites. Niets staat het ultieme woongeluk nog in de weg.

Volledig uit handen nemen van het verhuurproces

Wij begeleiden u volledig bij het verhuren van uw woning. Zo ontzorgen wij u in het gehele proces, vanaf het moment van de intake om uw woning op de markt te brengen tot het moment dat de huurder zijn handtekening onder het huurcontract heeft geplaatst.  Neem contact op met onze verhuurmakelaar voor een persoonlijk vrijblijvend intake gesprek, dit kunt u doen door uw gegevens achter te laten in onderstaand formulier of direct met ons contact op te nemen.

Vastgoedbeheer

Naast dat wij uw woning verhuren, appartement verhuren of nieuwbouw woning verhuren, biedt Lemon Suites ook vastgoedbeheer aan. Ons beheer omvat een breed scala aan diensten waarmee u als verhuurder zorgeloos kunt genieten van uw rendement.