Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Woning huren Geldrop

Wil je wonen in een omgeving met een stadse sfeer, maar met dorpse gezelligheid? Wanneer je een woning huurt in Geldrop zul je dit ervaren. Geldrop heeft een gezellig centrum en een rijke historie, die terug te vinden is in het Weverijmuseum. De prachtige Strabrechtse heide ligt op steenworp afstand, met een uitgebreid fiets-, wandel en ruiternetwerk. Wanneer je een woning huurt in Geldrop, woon je bovendien vlakbij Eindhoven en Helmond.

Bekijk het aanbod huurwoningen in Geldrop
Laad meer

Huren in Geldrop met Lemon Suites

Van plan om een woning te huren in Geldrop? Lemon Suites helpt je verder. Wij matchen het beschikbare aanbod graag aan de juiste huurders. Een woning huren in Geldrop geeft je de ruimte om te genieten van rust én levendigheid. Winkels, cafés, terrassen, leuke restaurants en een grote weekmarkt: in Geldrop vind je het allemaal. Wil je genieten van groen, maak dan een wandeling naast de Kleine Dommel of op het landgoed van het prachtige Kasteel Geldrop.

Aanbod actuele huurwoningen Geldrop

Interesse voor een woning huren in Geldrop? Op deze pagina bekijk je het aanbod van huurwoningen in Geldrop.

Geïnteresseerd in welke woningen je kunt huren in Eindhoven? Naast huurwoningen in Geldrop verhuurt Lemon Suites ook woningen in andere steden, zoals: Eindhoven, Helmond, Eersel en Waalwijk.

Laat vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]