Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Woning huren Eindhoven

Wonen in een bruisende stad, met bedrijven als Philips, DAF en ASML om de hoek? Eindhoven behoort tot een van de vijf grootste steden van Nederland en blijft je verrassen! Wil je een woning huren in Eindhoven, dan ben je bij Lemon Suites aan het juiste adres. Lemon Suites biedt namelijk diverse huurwoningen in Eindhoven aan.

Net als Parijs staat Eindhoven bekend als dé lichtstad. Dit is niet vanwege Philips zoals veel mensen denken, maar door de oprichting van de eerste grote luciferfabriek van Nederland in 1870 in Eindhoven. Eindhoven beschikt over een gezellig centrum met een afwisselend winkelaanbod en veel horecagelegenheden. Ook is er enorm veel werkgelegenheid in verschillende sectoren, waardoor een woning huren in Eindhoven een buitengewoon goede keuze is!

Bekijk het aanbod huurwoningen in Eindhoven
Laad meer

Huren in Eindhoven met Lemon Suites

Van plan om een woning te huren in Eindhoven? Lemon Suites helpt je graag verder. Onze vakkundige medewerkers, staan graag voor je klaar om de juiste match te vinden. Houd je van winkelen, uitgaan en cultuur? Breng dan een bezoek aan Strijp, de Kleine Berg, Stratum óf bezoek jaarlijks de Dutch Design Week. Kortom: een woning huren in Eindhoven betekent volop genieten en leven!

Aanbod actuele huurwoningen Eindhoven

Geïnteresseerd in welke woningen je kunt huren in Eindhoven? Het actuele aanbod huurwoningen in Eindhoven vind je hier. Lemon Suites helpt je graag verder bij de zoektocht naar een fijne huurwoning in Eindhoven.

Lemon Suites verhuurt ook woningen in andere steden, zoals: Helmond, Geldrop, Eersel en Waalwijk.

Laat vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]