Lemon Suites
Waar ben je naar op zoek?

Appartement verhuren

Wilt u een appartement verhuren? Bij Lemon Suites is uw vastgoed in goede handen, wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van vastgoed. Onze specialisten zijn geregistreerd (kandidaat) NVM-makelaar en beschikken over jarenlange ervaring in de woningverhuur. Wij nemen het gehele verhuurtraject uit handen en vinden voor u de beste match met huurders.

Wilt u meer informatie?
Over appartement verhuur via Lemon Suites

Appartement verhuren met Lemon Suites

Een appartement verhuren vergt tijd en een goede screening is noodzakelijk om de juiste -duurzame- huurder(s) te vinden. De verhuurmakelaars van Lemon Suites begeleiden u als verhuurder volledig in dit traject. Middels een integrale werkwijze, met slimme software, betrokken projectteams en een uitgebreid kandidatenbestand vinden wij voor u de perfecte match die voldoet aan uw wensen. Wij verhuren voor particulieren, kleine- en grote beleggingsmaatschappijen.

Appartement verhuren in 5 stappen

Appartement verhuren via Lemon Suites, wat komt erbij kijken? Het verhuurtraject van ons houden we graag eenvoudig en transparant voor u. Wij hanteren hiervoor 5 stappen om uw appartement te gaan verhuren, dit wordt toegelicht in onderstaande afbeelding.

  1. Woning op de markt brengen
  2. Slimme software: onze software verzamelt alle specifieke wensen en behoeften van potentiële huurders. Aan de hand van een streng selectieproces brengt deze software vraag en aanbod bij elkaar.
    Betrokken team: we stellen een betrokken team samen dat past bij de desbetreffende woning of het complex. Dit team zal uiteindelijk de huurders persoonlijk begeleiden in het verhuurtraject.
  3. Match! Er ontstaat een match tussen vraag en aanbod. Het systeem heft de perfecte huurder gevonden voor de woning.
  4. Persoonlijke begeleiding: het team dat betrokken is bij deze woning neemt het vanaf hier over en begeleidt de potentiële huurder verder in het verhuurtraject.
  5. Droomwoning: de huurder heeft haar of zijn droomwoning gevonden en de benodigde documenten ondertekend, in samenwerking met het team van Lemon Suites. Niets staat het ultieme woongeluk nog in de weg.

Uw vastgoed wordt door ons op diverse websites geplaatst, onder andere: Van Santvoort Makelaars, Funda, Pararius en Huurwoningen.nl. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw appartement zichtbaar in de verhuurmarkt wordt aangeboden aan de potentiële huurders. Een potentiële huurder ondergaat allereerst een strenge huurder screening, op deze manier bepalen we de betrouwbaarheid van de huurder. Dankzij onze slimme software en het betrokken team van Lemon Suites wordt uiteindelijk de juiste huurder geselecteerd voor uw appartement. Wij zullen vervolgens het gehele verhuurtraject voor u begeleiden. Tot het ondertekenen van alle documenten voor het verhuur van uw appartement.

Beheer van uw vastgoed

Naast de dienstverlening appartement verhuren of nieuwbouwwoning verhuren, biedt Lemon Suites ook vastgoedbeheer aan. Wij zorgen dat u als verhuurder zorgeloos kunt genieten van uw rendement, middels een breed scala aan diensten waarmee wij u ontzorgen. En dat voor maar € 1,- per dag! Wilt u meer informatie over onze dienstverleningen of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact op met onze verhuurmakelaars, wij staan u graag persoonlijk te woord.